Dorpshuis deze week weeknr: 40.

Het Dorpshuis deze week.

T.H.A bestaat tien jaar

dit werd gevierd met een High Tea in de Dorpskamer. T.H.A. staat voor Trekzak Harmonica en Accordeon.

Het doel van de vereniging:

Wij hebben als doel, om met elkaar muziek te maken en de instrumenten goed te leren kennen. Ook is het belangrijk dat er een gezellige sfeer is. Verder hebben wij als doel, om optredens in verzorgingshuizen te verzorgen.

Eenmaal per jaar organiseert T.H.A,  de Dag van het Balginstrument. Hiervoor gebruiken wij als lokatie Dorpshuis Ugchelens Belang in Ugchelen. Op deze dag treden individuele spelers op en groepen/orkesten. Henk van de Berg werd tijdens de High Tea  geroemd om zijn inzet voor deze club.

AlV en DIO

Er is tijdens de algemene ledenvergadering gepraat over Corona proof sporten van onze Ugchelense sportvereniging DIO. Ern wordt onderzocht wat de mogelijkheden zijn.

Jeu de Boulles.

Gewapend met alpinopet ,en een glas bier (ahum…. bier?) houdt Marcel Telgen de Jeu des Boulle baan in topvorm. De pet voor het Franse gevoel, en het bier om er toch een Nederlands tintje aan te geven. Iedereen die dat wil kan gebruik maken van de mooie baan achterop onze parkeerplaats. Heb je geen boulles dan kun je die bij Gon bakker in de Dorpskamer lenen. Wel tijdens openingstijden natuurlijk. Buiten die tijden zal je ze toch echt zelf mee moeten nemen.

Rockand Rebel.

Ze begonnen, vanwege problemen met het geluid, later dan de bedoeling was, en de eerste set was goed te horen, dat er nog aanloop problemen waren met het nieuwe digitale mengpaneel. Na de pauze werd de band eerst aangevuld met een toetsendame en later met een zanger. Het geluid werd ondertussen steeds beter, en de optredens na de pauze lieten de dame en de heren zie en horen dat het een topband was met goede muzikanten. Bekende nummers als Alright now van The Free en Supersticion van Stevie Wonder klonken eigen en mooi. Hieronder nog een paar foto’s van deze band.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het Dorpshuis deze week nr 42.

Het Dorpshuis deze week nr 42.

Beekprik spotten. Met de wandelingen op onze website loop je een deel langs de sprengen en ook de Ugchelense beek. Al je goed uitkijkt spot je misschien wel de zeldzame beekprik. In de Stentor van dinsdag 13 oktober een mooi artikel waarin ook dit diertje word...

Dorpshuis deze week nr 41

Dorpshuis deze week nr 41

Honingmarkt. De Honingmarkt is al weer enige tijd geleden maar deze week stond er een leuk artikeltje over in de Bron dat ik jullie niet wil onthouden: The Steel Breeze De band Steel Breeze belde om te vertellen dat ze toch i.v.m. corona niet komen optreden op 23...