Informatie over het Dorpshuis

Naast verenigingsgebouw is het Dorpshuis ook de plek waar je een zaal kunt huren voor een partijtje, een vergadering, een voorlichting of een andere bijeenkomst.
We zijn zelfs een officiële trouwlocatie. Indien gewenst regelen we voor u ook de catering.
Wij verhuren alleen ruimtes incl. onze eigen warme en koude catering, evt met geluid en beeld.
De mogelijkheden hiervan zijn groot. Van een kopje koffie met gebak tot en met een uitgebreid buffet met warm eten.  Wil u weten of wat u wilt mogelijk is neem dan contact met ons op. De gegevens hiervoor vind u op ons contact formulier.
Menu-item Contact.

Voor feestjes, partijen, vergaderingen en andere bijeenkomsten bent u bij bij ons aan het juiste adres.
Op verzoek verzorgen we naast de drankjes ook de hapjes, en als u wilt als afsluiting een zak patat of koffie met een broodje.
U vraagt,en wij regelen het voor u.

Wij kunnen bijvoorbeeld voor u een uitgebreid buffet met vlees, vis, salades en andere gerechten verzorgen.
De ideeën die u over een buffet en wat erbij hoort heeft kunnen we meestal realiseren. Wij kunnen voor u een koffietafel regelen  met heerlijk gebak van de verse bakker.

U kunt bij ons eten en drinken. Naast de dorpshapjes en de maaltijden die in de Dorpskamer van het Dorpshuis geserveerd worden zijn er nog de volgende mogelijkheden.
Wij kunnen voor u een lunchbuffet met allerlei heerlijke verse broodjes met beleg verzorgen. Eventueel ook op een andere door u gekozen lokatie.

Wij zijn zijn in het bezit van een volledige vergunning en mogen dus ook sterke drank schenken.  Het bier komt van Hertog Jan. Een aantal bieren hebben we op tap. Maar de keuze is groot bijvoorbeeld: Hertog Jan Pilsener, Gran Prestige, Bockbier, Weizener , Hoegaarden witbier, Leffe blond. Daarnaast ook nog wijn, alcohol vrij bier en frisdrank.

Wilt u een keer eenvoudig maar heerlijk en goed eten dan kunt u ook bij ons terecht. Kijk maar eens onder het menu-item Menukaart daar vind u onze gerechten. Dit zijn o.a. de beroemde spareribs van Toon, kip saté met frieten en salade. Maar een schnitzel ,een ribeye  en grote garnalen hebben we ook. De keuken is elke dag uitgezonderd dinsdag en zaterdag geopend van 17:00 uut t/m 20:00 uur. Afhalen is ook mogelijk.

Tot slot kunt u bij ons ook barbecuen.  Kom een keer aan en geniet van de ouderwetse gastvrijheid en gezelligheid in het Dorpshuis. Neem een kijkje in onze agenda er staat vast weliets tussen dat u leuk vind. het is een goed moment om kennis te maken met ons Dorpshuis.

Skip to content