En de winnaar van de Spareribs is:

door | nov 14, 2020 | De Winnaar(s) | 0 Reacties

Het was heel spannend deze week want er waren twee mensen die er met het door hun geraden aantallen er dicht bij kwamen. Die aantallen waren 29.500 en 29.876. Dat is heel knap want het kost toch minstens twee dagen tellen om alle woorden in de publicaties op onze website te tellen. Wat het nog veel moeilijker maakt is dat de berichten voor een groot deel niet eens meer zichtbaar zijn op de website. Maar alle berichten staan er nog wel. Evenals alle evenementen die geweest zijn en helaas vanwege corona zijn afgelast. Dus petje af voor de winnaar en dat is deze keer:

Ben van der Linde

Hij zat er slechts 11 woorden naast en dat is knap gedaan. Het aantal woorden op onze site is zoals je hieronder kunt zien in het totaal 29.887.

We hopen dat je geniet van de gewonnen spareribs en zouden het heel leuk vinden als je op het facebook account een fotootje van de smulpartij wilt achterlaten. maar dat is aan jou. Je kunt je spareribs morgen tussen 17:00 en 19:00 uur komen afhalen in onze Drive-thru. Maar wel zelf komen afhalen want we willen wel zeker weten dat ze op het goede adres terecht komen. Nogmaals gefeliciteerd en volgende keer gewoon weer meedoen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *