Welkom bij het Dorpshuis

Voor vragen over zaalhuur Buffetten, broodjes, koffietafels, enz. Neem contact op met Gon Bakker Telnr. : 055-5335144

Voor feestjes en partijen hebben we de ruimte(s). Op verzoek verzorgen we naast de drankjes ook de hapjes, en als u wilt als afsluiting een zak patat of koffie met een broodje.

U vraagt,en wij regelen het voor u.

Daarnaast hebben we een volledige vergunning voor het schenken van alcoholische dranken.  Hieronder vallen o.a.  bier, speciaal bieren  wijn en sterke drank zoals jenever, whisky enz..

Wij kunnen voor u een uitgebreid buffet met vlees, vis, salades en andere gerechten verzorgen.
De ideeën die u over een buffet en wat erbij hoort heeft kunnen we veelal realiseren.

Wij kunnen voor u een koffietafel regelen  met heerlijk gebak van de verse bakker.

U kunt bij ons eten en drinken. Naast de dorpshapjes en de maaltijden die in de Dorpskamer van het Dorpshuis geserveerd worden zijn er nog de volgende mogelijkheden.

Wij kunnen voor u een lunchbuffet met allerlei heerlijke verse broodjes met beleg verzorgen.

Natuurlijk hebben we ook alcoholvrije dranken zoals alcohol vrij bier en frisdranken zoals cola, tonic, sinas en nog veel meer.

Als u een feestje heeft vanaf 15 personen tot 150 bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u een keer eenvoudig maar goed eten dan zijn er de beroemde spareribs van Toon of een lekkere varkenshaas- of kip saté met frieten en salade. Maar een schnitzel of een ribeye hebben we ook.

Tot slot kunt u bij ons barbecuen en genieten van een aantal Hertog Jan bieren heerlijk vers van de tap. Zoals bijvoorbeeld Gran Prestige, de Pilzener, Weizener, maar ook Hoegaarden witbier, en Leffe blond.

U bent bij ons meer dan welkom.