Blue Moonday Band

Ben je klaar voor een muzikale reis terug in de tijd? Op zondag 17 september 2023, tussen 2 uur en 5 uur ‘s middags, verwelkomt het Dorpshuis in Ugchelen je om te genieten van de fantastische klanken van de Blue Moonday Band!

Over de Blue Moonday Band  De Blue Moonday Band is ontstaan uit een passie voor muziek en gemeenschap. Wat begon als een idee van de getalenteerde drummer en Apeldoornse buurtbewoner, Gert Mulder, groeide uit tot een zevenkoppige muzikale band! Met Gert aan de drums, Yvonne Dal’s betoverende zang, Richard van Ee op de mondharmonica en vele andere getalenteerde leden, belooft deze band je mee te nemen op een mooie muzikale reis.

Een Mix van Nostalgie en Ambitie. De Blue Moonday Band brengt bekende en geliefde covers ten gehore, variërend van klassieke jazznummers tot tijdloze hits uit onze jeugd. Met een scala aan instrumenten, waaronder basgitaar, sologitaar, accordeon en meer, weten ze de gezellige sfeer te creëren om samen te genieten en te dansen.

Mis dit leuke optreden niet! Reserveer zondag 17 september in je agenda en kom naar het Dorpshuis in Ugchelen voor een middag vol melodieën, herinneringen en plezier.
De Blue Moonday Band wacht op je met open armen en een swingende beat!

Skip to content