Kom naar onze Honing, Natuur- en Hobbymarkt in Ugchelen!

Op zaterdag 16 september, van 10:00 tot 16:00 uur, nodigen we jou van harte uit om de magische wereld van bijen en honing te ontdekken op onze bruisende markt in Ugchelen. Deze buitengewone dag staat volledig in het teken van deze wonderlijke wezens en hun kostbare producten, de natuur, en hobby’s.

 Wat Je Kunt Verwachten:

Lokale Honing: Proef de heerlijke, ambachtelijk geproduceerde honing die rechtstreeks afkomstig is van onze eigen bijenvolken. Laat je smaakpapillen verwennen door verschillende smaken en texturen van honing.

  • Fascinerende Bijenweetjes: Leer meer over de intrigerende levensstijl van bijen, hun rol in de natuurlijke wereld en hoe cruciaal ze zijn voor onze voedselvoorziening.
  • Enkele natuurverenigingen geven voorlichting!
  • In een 25 tal kramen presenteren hobbyisten van zeer uiteenlopende hobby’s zich en geven u graag informatie.
  • Lekkere Honing.

Locatie:

In en om het Dorpshuis in Ugchelen aan de Bogaardslaan 81.
Mis deze kans niet om ondergedompeld te worden in de betoverende wereld van Honing, Natuur en Hobby. Of je nu een fervent natuurliefhebber bent, een honingliefhebber op zoek naar nieuwe smaakervaringen,  of je bent op zoek naar een leuke hobby en een gezellige dag uit, onze markt heeft voor ieder wat wils.

Breng je vrienden en familie mee en geniet van een dag vol ontdekkingen, lekkernijen en gezelligheid. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op zaterdag 16 september, vanaf 10:00 uur tot 16:00 uur. Tot dan!

De markt wordt georganiseerd door Imkersvereniging Apeldoorn – Ugchelen.

Skip to content