Oktoberfest

Dit jaar gewoon zoals het hoort in Oktober. De eerste dag van oktober staat het Dorpshuis ’s avonds in het teken van lol, plezier en bier. Het oktoberfest barst weer los. Dit keer met muziek van de band Zugabe en we twijfelen er niet aan dat deze band niet vertrekt voor er ook echt vanuit het publiek flink hard Zugabe word gescandeerd. Zugabe ist die Band bij uitstek für Oktoberfeest, bierfest, kermis, tentfest, schuttersfest of welke ander topfeest dan ook waar de Duitse hits uit de speakers dürfen knallen! 200% Stimmung is ons doel.

 

Genieß van de beste Deutsche hits, bandleden in de Saal op de biertafels, boerderijgeluiden, verzoekjes, interactie, regelmatig zusammen proosten, polonaises, soms een trompetje dabei en nog veel mehr.

In overleg kunnen we, voor het verhogen van de feestvreugde, uns repertoire aanvullen met Niederlandstalige feesthits. Dit omdat niet in alle Regionen ieder Duits Nummer meegezongen kan worden en omdat het gewoon leuk ist.

Op het repertoire staan o.a:

Ein Festival der Liebe,Rosamunda,Fiesta Mexicana,Ich bin wie du,
Schatje mag ik je foto,Schijn een lichie op mij,Sex met die kale, en Je krijg die lach niet van mijn gezicht.
Wat dat laatste betreft het word aan het eind van de avond nog een hele opgave om die lach van je gezicht te krijgen.

Voor € 10,- ben je bij deze door Gon en Toon in Ugchelen geïntroduceerde versie van dit Duitse feest. Voor dat geld heb je de hele avond schik , dans en polonaise.
Alleen drankjes en wat te happen moet je dan nog zelf betalen.

Hieronder kun jij je opgeven voor het leukste partijtje van Ugchelen. Het wordt nog leuker als we de kleding aan het feest aanpassen.
Dus haal je lederhose en/of dirndl uit de mottenballen en ga uit het dak.

 

Skip to content