THE CHARLESTOWN JAZZBAND

Zondagmiddag  9 oktober a.s. is The Charlestown Jazzband te gast bij Jazz Club Apeldoorn – TJC. De  meest swingende oude stijl en rhytm & blues band heeft veel variatie in hun repertoire. Niet alleen New Orleans muziek maar een mengeling van verschillende stijlen, traditionele jazz, swing, spirituals en jaren vijftig muziek. Ook hebben ze ruime ervaring opgedaan in het internationale circuit van jazzclubs en -festivals. Een muzikaal topniveau en een aantrekkelijke performance van de eerste tot de laatste minuut van het optreden! De Charlestown Jazzband streeft naar een gezellige interactie met het publiek en dat alles gelardeerd met plezier en humor.
Bezetting: Eric Beyenvoort, drums; Henk van Amerongen, trompet; Jan Dokter, klarinet/sax en trompet; Jan de Bond, banjo; Piet Beyé, piano; Pieter Duker, trombone; Rob Egging, bas. Op de website www.charlestown.nl is alle verdere informatie van de CTJB te vinden.
Een hapje en een drankje, een praatje of misschien wel een dansje …. maar vooral genieten van de  muziek die de Charlestown Jazzband laat horen. U bent van harte welkom!!!
Het jazzconcert  is van 14.30 – 17.30 uur (zaal open 14.00 uur). Locatie Ugchelens Belang, Bogaardslaan 81, Ugchelen. Parkeerplaats en ingang achterzijde. Entree: leden € 7,50 en niet leden € 10 (Inclusief een gratis consumptie en een snackje). www.Jazzclubapeldoorn.nl
The Charletown Jazzband
Skip to content