Het Dorpshuis deze week nr 43

Het Dorpshuis week 43.

Dankzij de coronamaatregelen zijn de activiteiten van het Dorpshuis tot bijna nul gereduceerd. Naast de Spareribs Drive-through is er eigenlijk niets te doen. Vandaar dit keer wel een hele korte “het Dorpshuis deze week”

dorpshuisugchelen.nl

Onze website wordt aardig bezocht hieronder de statistieken tot nu toe.  

Onderaan bijna elke pagina vind je de onderstaande regel terug. Het bericht waar deze regel onder staat kun je delen door op één van de knoppen Facebook, Twitter, Gmail of Linkedin te klikken.  Delen van onze berichten helpt ons, en in deze coronas tijd kunnen we dat goed gebruiken. Iedereen die al een bericht va ons gedeeld heeft bij deze dan ook hartelijk dank.

De Prijsvraag

De Prijsvraag is ons populairste bericht. Het wordt na alle vorige vragen wel elke week moeilijker om weer wat nieuws te verzinnen. Ondertussen hebben we alles in en om het Dorpshuis wel zo’n beetje geteld. Voor een redelijke complete inventarisatie van wat er in en om het Dorpshuis te vinden is kun je dus op Facebook en op onze website terecht. Je kunt jouw antwoord op de prijsvraag doorgeven op Facebook en op de Website. Onze voorkeur gaat uit na een reactie onder de vraag op de website achterlaten met het antwoord. Deze antwoorden zijn voor ons sneller en makkelijker te verwerken. Op Facebook moeten we de antwoorden kopieren en op de website kunnen we ze exporteren naar een Excel bestand. Dat maakt het zoeken naar de winnaar gemakkelijker. Ken je mensen die ook graag mee zouden willen doen maar die geen Facebook hebben dan kun je deze mensen doorverwijzen naar de website dorpshuisugchelen.nl. Onder het menu item “De Prijsvraag” kunnen ze dan meespelen door op de laatste prijsvraag te klikken en een reactie achter te laten onder de vraag met daarin het antwoord.

Verassing naar vermaak.

Het menu item “Verassing” is veranderd in “Vermaak” en als submenu is Woordzoeker toegevoegd. Daar staan momenteel twee woordzoekers. Een met dieren en een met planten.  Maak er is een en laat een reactie achter als je dat gedaan hebt. We weten dan of deze puzzeltjes op prijs gesteld worden en plaatsen er meer.

De Eend van Gon.

hij is weer terug. De Eend van Gon. APK gekeurd en wel. Harrie Broekhuis heeft hem flink onderhanden genomen en alles werkt weer als een zonnetje. Hij staat dan ook, als Gon in het Dorpshuis is, weer te stralen aan de Bogaardslaan.

Kort

Marcel Telgen heeft met behulp van een bladblazer het terrein rond het Dorpshuis voor het eerst in deze herfst weer zo goed als bladvrij gemaakt.

Voorlopig blijven we gesloten vanwege de RIVM werkzaamheden. We hebben daardoor de tijd om wat schilderwerk binnen en buiten en andere kleine onderhoudswerkzaamheden aan te pakken.

Dat was het wat deze week betreft. Blijf gezond. Hou je zoveel mogelijk aan de RIVM maatregelen. Als iedereen dat doet worden de RIVM maatregelen hopelijk snel versoepeld. Dan zien we elkaar binnenkort weer bij het Dorpshuis. Tot volgende week.

1 Reactie

  1. Succes met alles en volhouden!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het Dorpshuis deze week nr. 48

Het Dorpshuis deze week nr. 48

Het Dorpshuis deze week. Het was weer een leuke drive-thru ondanks het koude weer. Maar dat is altijd nog beter dan regen en wind. Ernst Voogd won deze keer de spareribs voor twee personen en plaatste een leuk filmje van het afhalen en een mooie foto van de spareribs...

Het Dorpshuis deze week nr 47

Het Dorpshuis deze week nr 47

Verjaardag Drive Thru. Het is in de coronatijd onmogelijk om met vrienden en familie uit eten te gaan. Versoepeling met Sinterklaas of Kerst zit er niet in. Maar gelukkig is er onze spareribs drive-thru en hebben we de mogelijkheid om voor u een aangepaste drive thru...

het Dorpshuis deze week nr 46

het Dorpshuis deze week nr 46

Corona Gisteren toch weer met hoop dat er voor de Horeca versoepelingen zouden komen naar de persco van de premier en zijn side kick zitten kijken.  Maar helaas gloort er voor de Horeca op korte termijn weinig licht aan het einde van de tunnel. Zoals het er nu...