Geslaagd Oktoberfest in Dorpshuis Ugchelen met Feestband “Zugabe”

Het Dorpshuis in Ugchelen heeft onlangs een bruisend Oktoberfest georganiseerd dat de harten van de bezoekers heeft veroverd. Met een optreden van de energieke feestband “Zugabe” werd de avond in het prachtig aangeklede dorpshuis een onvergetelijke ervaring. Gon en Toon van Het Dorpshuis hebben deze avond met veel passie en toewijding georganiseerd.

De sfeer tijdens het Oktoberfest was onmiskenbaar “gemütlich.” De zaal was omgetoverd tot een Beiers paradijs met traditionele decoraties en bierbanken. Gasten werden verwelkomd in een warme en uitnodigende ambiance die rechtstreeks uit Beieren leek te zijn overgebracht.

Wat dit Oktoberfest echt bijzonder maakte, was het optreden van de feestband “Zugabe.” Deze getalenteerde muzikanten wisten de bezoekers met hun aanstekelijke deuntjes en meezingers op de dansvloer te krijgen. Het Dorpshuis trilde op zijn grondvesten van de vrolijke klanken en het enthousiasme van de feestgangers.

Niet alleen het entertainment was van topkwaliteit, maar ook de bediening. Het personeel van Het Dorpshuis ging helemaal op in het thema en verscheen in prachtige Dirndl- en Lederhose-outfits. Ze zorgden ervoor dat de gasten niets tekortkwamen en dat de pullen bier vlot werden geserveerd.

Het Oktoberfest in Dorpshuis Ugchelen was een groot succes, dankzij de geweldige inzet van Gon, Toon en het hele team. Het evenement bracht mensen samen om te genieten van muziek, dans en natuurlijk heerlijk Hertog Jan bier. waardoor het een onvergetelijke avond werd voor alle aanwezigen.

Skip to content