Nieuwe website voor het Dorpshuis,

De oude website van het Dorpshuis begon kortgeleden digitale slijtage te vertonen. Er kwamen regelmatig foutmeldingen met error code 500 , en een week geleden waren alle headers en footers vervangen door de standaard header en footer van DIVI. DIVI is het tool waarmee de website is gebouwd. Ik ben uren bezig geweest om die problemen op te lossen maar ben er nog steeds niet achter hoe dat komt.

Ik was al een paar weken gelden begonnen met de bouw van deze nieuwe site. De nieuwe site moest wat lichter worden, wat minder fratsen en wat sneller te benaderen. In het kader hiervan heb ik op een gegeven moment het zoeken naar de oplossing voor het footer en header probleem gestaakt en alles op alles gezet om de nieuwe website snel af  en geïmplementeerd te krijgen.

Vanmiddag 27 oktober 2022 was de website voor het grootste deel af en zag de site er goed uit. Om 17:00 uur vandaag heb ik de website weer online benaderbaar gemaakt.  Ontdek je een foutje of heb je vragen of andere opmerkingen stuur me dan even een mailtje op dit adres tiemen55@gmail.com en ik zal die zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil je altijd als eerste deze pagina openen als je de webbrowser opstart dan kun je de pagina in de instellingen van je webbrowser als opstartpagina instellen. Zo kun je altijd meteen zien wat er op onze agenda staat.

De vorige website heeft jaren prima gefunctioneerd ik hoop dat deze dat ook doet.

Met vriendelijke groeten Tiemen Meijer.

Skip to content