Pokerweekend in Ugchelen

Ontdek Je Pokerface op Het Pokerweekend in Ugchelen’s Dorpshuis!

Ben jij klaar om je pokerface op te zetten en je kaartvaardigheden te tonen? Dan mag je het spannende Pokerweekend in het gezellige Dorpshuis in Ugchelen niet missen! Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus worden de tafels klaargezet voor een onvergetelijk pokeravontuur. Of je nu een doorgewinterde pro bent of nieuwsgierig bent naar dit intrigerende kaartspel, het Ugchelense Pokerweekend heeft voor elk niveau wat te bieden.

Zaterdag 26 augustus: Summer Camp Finale Toernooi

Het pokerfeest begint met een knal op zaterdag! Als je hebt deelgenomen aan de Summer Camp online voorrondes, is dit je kans om je plek te verdienen in het grote finale toernooi. De topfinalisten nemen het tegen elkaar op om te bepalen wie zich tot de Summer Camp Pokerkampioen van Ugchelen zal kronen. De spanning zal te snijden zijn terwijl ervaren spelers strategieën uitwisselen en nieuwkomers hun vaardigheden laten zien. Wie zal er met de ultieme prijs vandoor gaan? Mis deze intense confrontatie niet! de aanvang is om 16:00 uur. Klik op de knop hieronder voor meer info.

Zondag 27 augustus: Het Open Kampioenschap van Ugchelen

De opwinding stopt niet op zaterdag! Op zondag krijg jij de kans om zelf achter de tafels te gaan zitten en deel te nemen aan het open kampioenschap van Ugchelen. Of je nu een doorgewinterde pokerspeler bent of nog nooit een kaart hebt vastgehouden, dit is jouw moment om te schitteren. Het toernooi staat open voor iedereen, ongeacht je vaardigheidsniveau. Het draait allemaal om plezier, gemeenschapsgevoel en natuurlijk een vleugje gezonde competitie.

Word jij de Ugchelense Pokerkampioen? Grijp deze kans aan om je pokerkwaliteiten te tonen, nieuwe vrienden te maken en misschien zelfs met een geweldige prijs naar huis te gaan! Wie weet, misschien ontdek je wel een verborgen talent voor het lezen van tegenstanders en het bluffen van de beste spelers.

Hier kun jij de inschrijven voor de Ugchelense poker kamioenschappen

 Gebruik de knop hieronder als je mee wilt doen.

Waar en Wanneer:.

    • Locatie: Dorpshuis Ugchelen

    • Datum: Zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus

    • Tijden: Zaterdag vanaf 16:00 uur en zondag vanaf 14:30 uur

Hoe Doe Je Mee:

Voor meer informatie over inschrijvingen, regels en prijzen, kun je terecht op onze website van ONK poker . We raden je aan om je plek van tevoren te reserveren, omdat de plaatsen beperkt zijn en we verwachten dat dit evenement snel uitverkocht zal zijn!

Kom en Beleef het Pokeravontuur in Ugchelen!

Of je nu komt om je pokerkunsten te tonen, nieuwe vrienden te maken of gewoon een geweldige tijd te hebben, het Pokerweekend in Ugchelen’s Dorpshuis belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Dus trek je beste pokerface aan, schud die kaarten en ga de uitdaging aan om de Ugchelense Pokerkampioen te worden. We hopen je daar te zien!

Skip to content