Sluiting Dorpshuis Ugchelen

Beste gebruikers van het Dorpshuis,

Met droefheid delen wij mee dat onze gewaardeerde pachter, Toon Hartgers, onverwachts is overleden afgelopen zaterdag. Dit verlies laat ons allen met grote verslagenheid achter. Bijgevoegd vinden jullie de rouwkaart met details over de begrafenis. Wij hopen dat velen van jullie de gelegenheid zullen vinden om afscheid te nemen en Toon Hartgers de laatste eer te bewijzen.

Als gevolg hiervan zal het Dorpshuis tot en met zondag 28 april gesloten blijven. We vragen jullie begrip voor deze tijdelijke sluiting. De festiviteiten op Koningsdag, waaronder de kinderspelen en de kleedjesmarkt voor de jeugd, zullen echter doorgaan zoals gepland op 27 april. Wij hopen dat deze dag in het teken zal staan van gemeenschapszin en verbondenheid, als eerbetoon aan Toon.

Vanaf maandag 29 april zal het Dorpshuis weer open zijn. Vrouwenkoor Knap Eigenwijs zal die dag de grote zaal weer in gebruik nemen voor hun repetities. Gon Bakker zal vanaf die dag, samen met een aantal vrijwilligers, voorzichtig de draad weer oppakken.

Wij danken jullie bij voorbaat voor jullie begrip en steun in deze moeilijke periode. Laten we samen sterk staan en de warmte binnen onze gemeenschap behouden.

Met vriendelijke groeten,

Tiemen Meijer
Secretaris, Vereniging Ugchelens Belang

Skip to content