Van Toon:

Als ondernemer en kok van het Dorpshuis, voel ik me verplicht om mijn gasten altijd de beste service en de lekkerste gerechten te bieden. Helaas moet ik de komende zes weken rustig aan doen vanwege de nawerking van een verwaarloosde longontsteking.

De kaart zal tijdelijk beperkt zijn, maar we garanderen dat de spareribs, kipsaté en schnitzel volgens mijn unieke recept worden bereid. Vrijdag- en zaterdagavond zijn alleen nog besloten bijeenkomsten mogelijk, dus even snel binnenlopen voor een hapje eten zal helaas niet mogelijk zijn.

Voor dagen waarop we normaal geopend zijn verzoek ik u ,als u wilt komen genieten van een van onze gerechten, even contact op te nemen met het Dorpshuis.

Ik begrijp dat dit een teleurstelling is voor onze vaste gasten en ik bied mijn oprechte excuses aan. Maar ik denk dat we hierdoor in staat zullen zijn om na deze periode weer beter aan de slag kunnen om ons best te doen en het onze gasten naar de zin te maken.

Met de steun van Gon en Ank, de vrijwilligers en gasten en zal ik mijn uiterste best doen om zo snel mogelijk weer de keuken te betreden en u het volledige menu weer te kunnen aanbieden.

Bedankt voor uw begrip en medewerking tijdens deze uitzonderlijke situatie.

Openingstijden en de mogelijkheid tot het contact opnemen vindt u op onze website of klik op de betreffende knop hieronder.

Skip to content