Laden Evenementen

Zondag 20 december Spareribs Drive-Thru

20 dec 2020

Zondag 20 december is er weer een Spareribs Drive-through op de parkeerplaats van het Dorpshuis in Ugchelen. Toon bakt weer zijn beroemde Spareribs, de heerlijke kipsaté, en de varkenshaassaté voor jullie. Maar naast de al bekende gerechten zijn er dit keer ook Schnitzels te krijgen. Om 17:00 uur gaat het hek open en in principe om 18:30 uur gaat het hek weer dicht. Je kunt pinnen maar contant betalen is natuurlijk ook mogelijk. Je hoeft de keuken niet in en steunt een lokale ondernemer. Goede zaak.  Reserveren of bestellen is niet nodig.

Spareribs kosten € 16,-, Varkenshaassaté € 15,50, Kipsaté € 12,50, en Schnitzel kost € 12,50 bij alle gerechten krijg je friet en salade.

We hebben wat gedaan aan de wachttijden voor de schnitzels. De schnitzels duurden de vorige keer wat langer dan de overige gerechten excuses daarvoor maar deze zondag hebben we dat opgelost met een extra frituur.

Klik op het  youtube sparibs drive-thru reclame filmje hieronder om het af te spelen.

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we natuurlijk wel iets bijzonders aan ons assortiment toegevoegd. We hebben namelijk een pakket met de lekkerste bokbieren voor slecht € 10,-.  Hieronder een foto van de vijf bokjes die het pakket completeren.  Vijf heerlijke bokbieren in cadeauverpakking voor € 10,- om. Lekker bij spareribs, saté en schnitzel en leuk voor onder de kerstboom.

Vanaf vrijdagmiddag 18 december rond een uurtje of 12 kun je weer meedoen aan onze prijsvraag en voor twee personen gratis spareribs winnen.

Wil je ons helpen deel dan dit bericht met behulp van de knoppen hieronder en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het wel en wee rond het Dorpshuis Ugchelen.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
20 december 2020
Tijd:
17:00 - 18:30
Kosten:
€16
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpshuis Ugchelen
Bogaardslaan 81
Ugchelen, Gelderland 7339AN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055-5335144
Site:
https://www.dorpshuisugchelen.nl/

Organisator

Gon Bakker en Toon Hartgers
Telefoon:
055-5335144
E-mail:
info@dorpshuisugchelen.nl
Site:
https://www.dorpshuisugchelen.nl